Kezdő oldal Boraink Rólunk Kapcsolat Bag in Box Partnerek  

Bag in box
"Zsák a dobozban."

Mi is a bag-in-box?

A Bag-in-Box egy rugalmas Smurfit KappaR zsák és a VitopR csap kombinációja. A zsák fokozatosan zsugorodik össze, ahogy fogy belőle a folyadék, a légmentesen záródó csap pedig megakadályozza, hogy a zsákba levegő jusson. Így lehetséges, hogy a termék felbontott állapotban több hétig is eláll.

A minőségmegóvásról a hűtött tároló gondoskodik!


Előnyei:

- Bag-in-Box meggátolja, hogy a zacskó tartalma levegővel érintkezzen, így a termék íze és minősége nem változik meg az oxidálódás miatt.

- A termék határozottan környezetbarát. Mindenekelőtt úgy tervezték, hogy újrahasznosítható legyen: a zsák polietilénből, a doboz pedig hullámkartonból készül.

- Gazdaságosabb, olcsóbb csomagolás.


"Kísérletezzünk bátran: kóstoljunk meg és akár hozzuk is haza a nagy borvidékeken elterjedt karton dobozos borokat is: a bag-in-box megoldásnál a dobozban egy zsákban van a bor! Nem kell megijedni: Skandináviában, Franciaországban, Olaszországban, Ausztráliában és a legtöbb nagy borvidéken ennek már megvan a saját kultúrája. - Ugyanolyan jó italú borokat lehet találni ezekben, mint az üvegben."

Ezt a terméket használják a borkereskedők kínáláskor, de az éttermekben is nagyon népszerű.

A borivók határozottan elfogadták a Bag-in-Box-ot. Ez egy olyan gazdasági csomagolás, ami környezetbarát, valamint előnye, hogy a bor hetekkel kinyitás után is fogyasztható.(egyszerre annyit fogyaszthatunk, amennyi kellemes -minőségi romlás nélkül!)

A bort megvédi a fénytől és az oxidálódástól.

Egy Bag-in-Box doboz, olyan külsőt is kaphat, mely modernebb, stílusban fiatalabb és felszolgálható ünnepi alkalmakkor is.


5 illetve 10 literes bag-in-box zsákokban kerül forgalomba!
Vendéglátóipari egységek számára külön megállapodással hűtőt is biztosítunk!

 

Felˆ  

Minden jog fenntartva